• - Session times are Korea Standard Time (UTC/GMT+9). Please click the Time Zone Converter button and check your local time.
  • - The program is subject to change.
  • - If you click the session code, it will lead you to details of the scientific programs.
  • - We will notify you later about the details of the poster/oral presentation.
  • Program at a Glance
  • September 26 (THU)
  • September 27 (FRI)

SESSION CODE:
[PL] Plenary Lecture, [SS] Scientific Symposium, [JS] Joint Symposium, [ES] Education Session,
[MDCD] Multi-Disciplinary Case Discussion, [OP] Oral Presentation, [LS] Luncheon Symposium, [SL] Satellite Symposium

Date Sep.26 (THU)
Time Room A Room B Room C Room D Room E
08:40-08:50 JS 1
ASCO/KSMO
       
08:50-10:20 SS 1
ES 1








  SL 1
(08:50-09:30)

SL 2
(09:40-10:20)

10:20-10:30 Break (10 min.)
10:30-10:50 Opening Ceremony    
10:50-11:30 PL 1    
11:20-11:40 Break (10 min.)
11:40-12:20   LS 1

LS 2

LS 3

LS 4

12:20-12:30 Break (10 min.)  
12:30-14:00 SS 2 JS 2
KCSG/KSMO
ES 2







OP1
(12:30-13:30)
SL 3
(12:30-13:10)

 
  SL 4
(13:20-14:00)

Asia Young Oncologist Forum
(13:40-15:40)
14:00-14:10 Break (10 min.)  
14:10-15:40 JS 3
ESMO/KSMO (1)
SS 3 SS 4 SL 5
(14:10-14:50)

 
SL 6
(15:00-15:40)

15:40-15:50 Break (10 min.)
15:50-16:30 PL 2    
16:30-17:30 JS 4
KSR/KSMO
ES 3



MDCD



  SL 7
(16:30-17:10)

 
Date Sep.27 (FRI)
Time Room A Room B Room C Room D Room E
08:40-09:20   SL 8

09:20-10:50 JS 5
JSMO/KSMO
JS 6
KSP/KSMO
SS 5 OP 2 SL 9
(09:20-10:00)

SL 10
(10:10-10:50)

10:50-11:00 Break (10 min.)
11:00-11:40 PL 3
11:40-11:50 Break (10 min.)
11:50-12:30   LS 5

LS 6

LS 7

 
12:30-12:40 Break (10 min.)
12:40-14:10 JS 7
ASCO/KSMO (2)
SS 6 JS 8
KSSO/KSMO
SS 7 SL 11
(12:40-13:20)



SL 12
(13:30-14:10)



14:10-14:20 Break (10 min.)
14:20-15:00 PL 4
15:00-15:10 Break (10 min.)
15:10-16:40 JS 9
ESMO/KSMO (2)
SS 8
JS 10
KOSRO/KSMO
  SL 13
(15:10-15:50)



SL 14
(16:00-16:40)



16:40-17:00 Closing Ceremony